El nostre equip de suport respon a les preguntes següents gairebé cada dia

Hem pensat que també podrien ser útils per a tu

Guardeu una còpia dels meus fitxers processats?

En absolut. Els teus fitxers són només teus. Tot i que els teus fitxers estan als nostres servidors, estan estrictament protegits i ningú no pot accedir-hi. Només els guardem durant un màxim de 2 hores perquè puguis descarregar-los. Tot seguit, s'eliminen dels nostres servidors per sempre. També pots eliminar el document tu mateix al final de cada conversió. No revisarem, copiarem ni analitzarem els teus fitxers de cap manera.

Els arxius d'empresa estan segurs amb el vostre servei?

. Totes les pujades de fitxers utilitzen https/SSL i inclouen la nostra encriptació d'extrem a extrem per a una major privacitat. Aquests passos addicionals augmenten la seguretat i compleixen els requeriments de la majoria de polítiques de privacitat de dades corporatives. En poques paraules, les teves dades es processen amb la màxima seguretat possible. Complim amb el Reglament de Protecció de Dades de la UE, que és un dels estàndards de seguretat més estrictes del món (GDPR).

Quins són els requeriments del sistema?

Tenim uns requisits molt bàsics de sistema. Per a fer servir sense problemes les nostres eines, et recomanem utilitzar els següents navegadors: Chrome, Firefox, Explorer +10 i Safari. Si en algun moment trobes problemes a la pantalla de descàrrega, et recomanem que configuris el navegador al mode d'incògnit.

Per què no he rebut la confirmació de la meva adreça electrònica?

El teu correu electrònic de confirmació hauria d'arribar al teu compte de correu electrònic immediatament. De totes maneres, a vegades pot trigar una mica. Si després de 30 minuts no has rebut res a la teva safata d'entrada, revisa la carpeta de correu no desitjat i la paperera o envia'ns un correu electrònic.

Com puc carregar els meus arxius?

La manera més fàcil és arrossegar i deixar anar els teus fitxers directament al nostre llenç. També pots fer clic al botó 'Seleccionar arxius' o importar els teus fitxers des dels sistemes d'emmagatzematge al núvol principals com Google Drive o Dropbox.

Puc convertir els meus PDF escanejats en un document editable?

Per a convertir un PDF escanejat a editable o a un altre format editable, és necessari un OCR (Reconeixement Òptic de Caràcters), un sistema que converteix text no seleccionable i escanejat en documents d'Office. Des del nostre darrer llançament, és possible fer conversions de PDF escanejats a Office.

Per què la meva conversió triga tant de temps?

Malauradament, això no està del tot a les nostres mans. La velocitat de processament depèn de molts factors, així que el temps que et portarà obtenir els teus arxius convertits dependrà també de la teva velocitat de connexió a Internet, la mida dels arxius seleccionats i, sobretot, com d'ocupats es trobin els nostres servidors.

Puc treballar des del núvol?

! Els arxius que vulguis processar no necessiten estar al dispositiu des del qual treballes. Si tens un compte de Google Drive o Dropbox, pots importar fitxers directament a la nostra pàgina, processar-los i desar-los al núvol. De fet, aquest és el mètode perfecte quan utilitzes iLovePDF App des del teu dispositiu mòbil o tauleta ja que t'ajuda a reduir l'ús de dades mòbils.

Òndia! Hi ha algun problema amb la teva connexió a Internet...